12.4.07

Poemes i bloganters

M'han arribat uns targetons referents a la presentació d'un llibre de poemes, ELS MURS DE L'ODI, d'Antoni Casals, metge i poeta, (sí, sí, el de Memòria Restringida). Malauradament jo no hi podré anar, encara que espero que més endavant es faci alguna presentació al Cap i Casal (potser el Manel del Blog d'en Manel pensa que hauria de ser, en aquest cas, al 'Cap i Casals'...) i puguem muntar fins i tot una trobada blogaire mítica.
El llibre de poemes ha estat finalista del premi Jo Escric d'enguany, són uns poemes bellíssims, que podeu llegir en xarxa, com també d'altres del mateix autor, ja que el portal permet descarregar-los, encara que suposo que no sereu garrepes i anireu, de seguida, a encarregar el llibre al vostre llibreter de confiança.
Les presentacions d'aquesta setmana són les següents:

13 d'abril a les cinc de la tarda
Sala d'actes de l'Hospital Municipal de Badalona
Via Augusta, 7
BADALONA

14 'abril a les vuit del vespre
Llibreria L'Ombra
Pere Esmendia, 21
RUBÍ
Aquest llibre és de l'editorial Omicron, la mateixa que publicarà, si tot va bé, la meva novel·la, properament...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si dius que són bellíssims, ho són, segur. Encara que no coneguéssim l'Antoni Casals, amb les teves referències ja faríem. L'encarregarem, el libre, perquè per molt que es pugui llegir a la xarcxa, mai és comparable a tenir un llibre entre les mans. Crec. I gràcies per esmentar-me