18.4.13

PRESENTACIÓ DE LLIBRES (SÍLVIA ROMERO) I APLEC DE SANTA MADRONA







Aquests dies hi ha un munt d'activitats diverses, relacionades amb Sant Jordi, llibres i la resta. Per si són del vostre interès penjo aquí els cartells de dues del proper cap de setmana. Dissabte, al Centre Cívic El Sortidor, del Poble-sec, presentació dels darrers llibres de l'escriptora Sílvia Romero. Serà molt més que una presentació convencional, jo l'entrevistaré, hi haurà lectures dramatitzades de fragments dels seus llibres i també concursos. 

Diumenge se celebra l'aplec de Santa Madrona. Malgrat que el dia de la santa és el 15 de març sempre es fa per l'abril a causa del temps, que acostuma a ser millor tot i que també ens pot donar algun ensurt de tant en tant. És una molt bona ocasió per accedir al recinte de la seva ermita, a Montjuïc, indret que tan sols s'obre en aquesta ocasió. Un bon dia per anar a fer un volt per la nostra muntanya. La capella es troba en els terrenys del palauet Albèniz, davant del MNAC.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si aquest cop no m'ho perdo. Ja et vaig dir que no he anat a l'ermita.

Entenc que tothom surt de la plaá de Santa Madrona, oi? L'esmorzar, on es fa? a l'ermita? Cal dur-lo o hi haurà un lloc on comprar alguna cosa?

Júlia ha dit...

Enric, pots pujar amb la cercavila o no, jo hi aniré més tard, generalment venen bocates allà que fa la gent de l'esplai. I begudes. De vegades la sortida no és massa puntual.

No sé tots els detalls doncs no sóc de l'organització, jo pujaré a l'hora de la missa, més o menys.

També venen a les parròquies uns tiquets pel dinar a l'aire lliure pel que vulgui quedar-s'hi.

Júlia ha dit...

Hi ha gent que puja a mig matí, quan li va bé.