25.11.13

XERRADA IMPRESCINDIBLE


Tot i que moltes persones que passeu per aquí ja ho sabeu us recordo que demà, dimarts, 26 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre, l'Enric (del blog 'de culte' BERESHIT) ens explicarà, a la Biblioteca Francesc Boix, del carrer de Blai (metro Poble-sec), la història i característiques del Museu Anatòmic Roca i la seva relació amb el Paral·lel.

La xerrada l'organitza CERHISEC, una petita entitat d'història del barri. Cada darrer dimarts de mes, des de fa més de deu anys en muntem una a l'entorn de fets, personatges, entitats o indrets que tinguin relació amb el Poble-sec, Montjuïc o el Paral·lel,  tot i que en els darrers temps hem ampliat els horitzons i en fem també sobre Barcelona en general, o fins i tot a l'entorn d'altres temes d'interès.

L'entrada és lliure i gratuïta i la xerrada s'acaba a les nou del vespre pel fet que tanquen la biblioteca a aquella hora.

14 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

Guardame dos sillas ¡¡
He podido combinar lo de REIS y viene una persona que se encarga de hacer sustituciones ¡ menos mal ¡, además viene mi señora , a la que le ha parecido buena idea.
Y es que el ponente se las trae ¡¡¡
Salut

Júlia ha dit...

Un ponent imponent, he, he. Miquel, no vingueu tard ja que el local és petitó com ja deus saber i no podem guardar cadires... al menys, els organitzadors.

Galderich ha dit...

Jo no hi podré ser. Llàstima!
Malgrat tot, podeu continuar la tertúlia a fora a partir de les 9 perquè l'Enric és un pou de ciència, i ciència de la bona!

Anònim ha dit...

Sou molt amables. A veure si aconsegueixo captivar els assistents.

Sícoris ha dit...

Allà seré com un clau, a escoltar el que ens explica l'Enric.
Serà el primer cop que hi assisteixo, però segur que no l'últim.

Júlia ha dit...

Enric, si no ho fas bé et llençarem tomàquets collits als horts urbans, he, he.

Júlia ha dit...

Sícoris, ja et donaràs a conèixer que tan sols amb l'ull de la fotografia no t'identificarem...

Júlia ha dit...

Galderich, portaré el conferenciant a sopar, amb la seva acompanyant i sense que serveixi de precedent, tothom que vulgui s'hi pot afegir però ja sense ser 'convidat', he, he.

Lectora corrent ha dit...

¿Aquest museu era d'un particular i les peces van anar a parar a Bèlgica? Fa un parell d'anys un historiador de medicina me'n va parlar -- si era aquesta col·lecció, que era al Raval-- perquè havia estat intentat localitzar-la i crec que havia anat a parar (no sé si tota o una part) a Bèlgica, també a casa d'un particular-

Lectora corrent ha dit...

Em responc jo mateixa: sí que l'és. He fet un cop d'ull al blog del conferenciant i esmenta Pepe Pardo, que és l'historiador de la medicina que m'ho va explicar.

Júlia ha dit...

T'anava a dir el mateix, ja veig que ho has esbrinat, Lectora.

Allau ha dit...

Júlia, tal com vaticinaves, ha estat una xerrada molt interessant que ha fet que el temps que se li ha dedicat esdevingués curt. Felicitats, tant a l'organització, que s'ha marcat un quòrum considerable, com al conferenciant (valor segur).

Anònim ha dit...

Miquel, Sícoris, Allau i, per descomptat, Júlia. Gràcies a tots vosaltres.

Miquel, tenia moltes ganes de conèixer-te. Ha estat un autèntic plaer. Dijous tens una cervesa pagada només per l'esforç que has fet venint.

Júlia ha dit...

Gràcies, per la part organitzativa que em toca, ja he vist que el lloc és petitó, de vegades som quatre gats, però vaja, la majoria ha pogut seure.

És el que diu Allau, un valor segur i a més una promoció internàutica intensiva a la mida de les nostres possibilitats...