12.5.15

HOMENATGE DELS BLOGS I XARXES SOCIALS A OLGA XIRINACS (11/05/2015)






Aquesta és la llista provisional de blogs que van participar en l'homenatge a Olga Xirinacs, amb motiu del seu aniversari. L'any que ve l'escriptora farà vuitanta anys i tant de bo puguem tornar-la a felicitar quan se li hagi reconegut la trajectòria literària amb el Premi d'Honor. Fins i tot encara que no ens en sortim al menys haurem contribuït a la difusió de la seva obra, a la mida de les nostres possibilitats. 


Si observeu que falten blogs us agrairé que m'ho indiqueu en els comentaris i els afegiré. Alguns dels comentaris i articles d'aquests blogs els aniré publicant al grup del facebook i al blog sobre l'escriptora ja que cal que aquests espais continuïn en actiu.

Si es considera que la meva capacitat de convocatòria és molt limitada i que el temps dels blogaires participatius ha canviat força, crec que deunidó:

ESPAI DE GALIONAR

SALSA-FICCIÓ

I ESCAIG...

ANOARRA 

BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ

CERTA GLÒRIA

UNA COSA MOLT GRAN EN UNA DE MOLT PETITA

XAREL-10

TOT BARCELONA

ELMEU MAR

I ESCAIG...


BLOGUEJAT

FITA

COL·LECTIU D'ANTIARTISTES


PROVISIONALS


RAPSÒDIA

LA PANXA DEL BOU

TÈRBOL ATZUR

EL VEL D'HARMONIA

QUADERN DE MOTS

DEL PASSAT AL PRESENT


UN BALCÓ AL POBLE-SEC

LA VEU DEL ROURE

ENCARA APRENC

PREMI D'HONOR PER A OLGA XIRINACS

CARACTERES OCULTOS

PARAULES PERDUDES

VIVÈNCIES

WAW, TINC UN BLOG

EL  QUE EM PASSA PEL CAP

A LA LLUM D'UN FANALET

SI DUBTO ÉS QUE SÓC, SI PENSO ÉS QUE SÓC

EL VIATGER DE LES LLETRES

EL CAU DE CALPURNI

EL COR DEL BLOG

PROJECT SCHEREZADE

RAONS QUE RIMEN
CANTIRETA


COL·LECCIÓ DE MOMENTS

ESPAI DE GALIONAR

EL BLOC DE LA JAKA

PETITESES

COL·LECCIÓ DE MOMENTS

LA PARAULA ESCRITA PERMANEIX



i a  FACEBOOK:



A més a més dels blogs molt gent va col·laborar a través del grup de facebook: poetes, escriptors i escriptores, lectors i lectores, van penjar felicitacions, textos diversos i comentaris sobre els llibres d'Olga Xirinacs. El grup té ja més de quatre-cents membres, no està malament tot i que més que el nombre el que cal remarcar és l'empenta participativa dels amics i amigues que donen suport a aquesta justa reivindicació.

Menciono alguns noms dels més habituals i me'n deixo molts més. Gràcies a...

Israel Clara, editor i poeta, Sinera Nàiade, Maria Carme Roca, escriptora, Josefina Peraire, poeta, Glòria Fandos, poeta, Antoni Casals, poeta, Vicenç Ambròs, escriptor. I molts altres, Carme Puiggalí, Carme Millán, Isabel del Pilar Valero, Simona Barber...


7 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

Como habrás visto, consideré que tu entrada era muy válida y directamente me sumé a ella con las palabras que habías puesto.
En ocasiones, el cortar y pegar está muy bien si lo que han dicho no puedes superarlo. Y esta ha sido una de ellas.
Gracias otra vez
Salut
Miquel

Júlia ha dit...

Gracias a ti, Miquel, por participar.

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Cal celebrar la teva iniciativa!

Júlia ha dit...

Gràcies, Teresa, fins i tot pensava que hi hauria més participació però el món dels blogs no està tan actiu com fa uns anys.

Unknown ha dit...

Encara que jo no hauria esmentat mai a l'editor Clarà amb qui vaig viure una dura expediència, la llista de blogs i gent del FaceBook deunidó el pes que té i ja sabem que Olga Xirinacs es mereix el millor.

Júlia ha dit...

Glòria, jo també vaig tenir una experiència poc positiva amb ell però no el puc deixar d'esmentar perquè ha editat molts llibres de l'Olga, entre els quals la poesia completa i fa intervencions sovint en el grup de facebook, fins i tot crec que com a poeta és bo, encara que com editor... ens posaríem d'acord aviat. Intento separar les coses com puc.

Júlia ha dit...

és un problema quan els poetes i escriptors volen fer d'editors, en general m'he trobat amb moltes coses rares