9.5.16

OLGA XIRINACS, 80 ANYS!!!


L'onze de maig, el proper dimecres, Olga Xirinacs complirà 80 anys i estaria bé, com vam fer l'any passat i potser amb més empenta encara, donada la xifra rodona, que als blogs i espais d'internet incidíssim en la seva obra penjant textos o comentaris que hi fessin referència.


Si col·laboreu en aquesta proposta i per tal de tenir una certa estadística de l'èxit de la convocatòria em podeu enviar les referències al correu, jcostacod@gmail.com.

9 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

Bona idea!

Carme Rosanas ha dit...

Som-hi!

Francesc Puigcarbó ha dit...

M'hi apunto i m'ho programo per no oblidar-ho.

miquel ha dit...

Ai, ai, que ja és aquí

Olga Xirinacs ha dit...

Quan ho llegit al blog de la Carme he pensat que veia visions, i ara la realitat em confirma que els blogaires sou generosos fins al moll de l'os. Benvinguda sigui la iniciativa. Vosaltres us heu avançat a tots els actes que se celebren i celebraran a Tarragona amb aquest motiu, que són molts. Si la cultura de Barcelona homenatja la mallorquina Antònia Vicens perquè fa 75 anys (llegit als diaris), ¿per què no hauria jo d'estar contenta de rebre mostres d'afecte pels meus 80? I no és pas la 'cultura de Barcelona' tal com l'entenem, amb una certa ironia: ells ni se n'assabenten. Ja sé que són moltes mostres, i això a vegades cansa a alguns, però són espontànies i fetes amb bona voluntat.
Alegrem-nos i celebrem, i ja dic, val més en vida.
Una abraçada, Júlia
Jo no volia posar cap post amb aquest motiu, per no fer-me veure, però mira, potser en faré un i tot.

Júlia ha dit...

A veure si demà som una bona colla, segur que Sant Ponç col·labora!!!

Júlia ha dit...

Olga, és un número rodó i per celebrar i res de manies de fer-se veure, 'modèstia apart' que deien... una abraçada i bona vigilia.

Unknown ha dit...

Jo ja he complert i amb molt de gust.
Salut, Júlia!

Júlia ha dit...

Aquest vespre o demà pel matí faré una entrada amb totes les referències dels blogs participants i si me'n deixo es poden anar afegint.