15.3.09

Presentació a Vilanova i la Geltrú


Gràcies a l'excel·lent escriptora Sílvia Romero, de forts vincles poble-sequins, divendres vaig anar a Vilanova, a la llibreria MA'AT a presentar el meu llibre, que podeu veure entronitzat en aquesta mena d'altar del Corpus de la llibreria. Vam ser poca gent, els divendres hi ha moltes activitats per tot arreu, però el cert és que vaig passar una estona inoblidable, amb uns quants amics com el Sani Girona, que ha penjat al seu blog fotografies i fins i tot podcasts amb gravacions de tot el que vam debatre i comentar.

Em va semblar molt emotiva la presentació, que em va fer la Maria Rosa Nogué, a qui jo no coneixia i amb qui vam connectar de seguida. També va ser magnífica l'acollida de la llibretera i les facilitats que va donar l'editorial. En resum, un inici de capvespre amb moltes complicitats i per a recordar sempre. Mercès a tothom.

8 comentaris:

Marta ha dit...

Júlia! Fa dies que vaig acabar de llegir el llibre. Només vaig trigar una setmana. Em va enganxar força i m'ho vaig passar molt bé. Moltes coses que dius, també les he viscudes. Ja en parlarem el dijous si en veiem a l'excursió. Una abraçada

Júlia ha dit...

Gràcies, Marta! Veig que la gent que el llegeix en queda satisfeta, de moment, jo sóc incapaç de valorar-lo, és com si fos un fill meu.

Fins dijous, doncs!!! Felicitats per la jubilació, jo ho vaig fer l'estiu passat, pensava que enyoraria la feina però de moment res de res.

Deric ha dit...

me n'alegro molt per a tu!

Júlia ha dit...

Hola, Deric, crec que tu també estaves firmant, ep.

Francesc Puigcarbó ha dit...

Confesso que encara no l'he comprat, però dona-ho per fet. Precisament dissabte haig d'anar a Vilanova a la trobada de poetes blocaires. Per cert. Que hi vas? no se'm va ocòrrer mirar la llista a veure si hi ères

Júlia ha dit...

Francesc, voldràs dir 'Vilafranca', he, he.

Sí que hi vaig, pel matí i em quedaré a dinar, vaig veure que hi eres per la tarda, si puc m'esperaré, serà un gran dia poètic!!!

Francesc Puigcarbó ha dit...

ES CERT, A VEURE SI ANIREM ON NO TOCA. GRÀCIES

Júlia ha dit...

Fins dissabte, doncs, Francesc