29.12.09

Blocaires invisibles

Òndia, m'he apuntat al blocaire invisible o blogaire invisible i amb això de les pistes tinc un embolic. S'han de posar al bloc de l'emissor o al del receptor?


Bé, sigui el que sigui, aquí en poso algunes sobre qui m'ha tocat:
a) No és un/una blocaire massa productiu/iva
b) No ens coneixem, el seu nom personal no forma part de la informació que porta el blog... és una (crec que és 'una') blocaire misteriosa.
c) Fa anys vaig tenir un blog de curta durada amb un nom que s'assemblava una mica al del seu.
d) Crec que fins ara no ens havíem 'visitat'...


Si algú em vol donar pistes sobre on trobar les meves pistes... ep, que estic molt intrigada.


6 comentaris:

Montse ha dit...

Això és més difícil que buscar una agulla en un paller! jo perquè el vaig "intuir", perquè es va posar en contacte amb mi i mira... però els dos primers dies vaig anar donant voltes blogaires per mitja Blogosfera!!!

Jo entenc que tu poses les pistes al teu blog, com has fet, i ell que s'espabili, tot i que també li pots anar deixant missatges anònims al seu blog. No facis com jo, que vaig fer un anònim amb nom i em va calar el segon dia :)
tot i això, jo continuo posant pistes, per seguir el joc i perquè els altres blogaires sàpiguen qui és.

Petonetssssssss

Júlia ha dit...

Al seu blog ja li he deixat alguna cosa, de tota manera passa com en el món 'real', que si no coneixes la persona costa molt d'encertar-la, però vaja, ens hi esforçarem.

Ferran Porta ha dit...

Mare meva, i jo que no sé de què va, la cosa aquesta del "blocàire invisible", i no faig més que veure'n referències a pràcticament tots els blogs que visito habitualment!

Júlia ha dit...

Ai, Ferran, és un d'aquests invents del Veí de Dalt, que sempre ens embolica...

blocaire invisible ha dit...

Jo et vaig deixant pistes a casa teva i també a casa meva, per si hi entres algun dia. De moment saps que sóc la teva blocaire invisible, que fins ara no t'havia llegit mai, que no visc a la ciutat on vaig néixer i... que fins ara tu no m'has comentat mai, així que no sé si m'has llegit mai!

Júlia ha dit...

Blocaire invisible, em pensava que eres un senyor, ep. Estic visitant blogs i blogs poc visitats i res, que no l'encerto, continuaré...