20.12.12

QUÈ S'HA FET D'AQUELLES LLETRES?????

Fa uns dies escrivia sobre la Nit literària de Santa Llúcia. Aquest article de Carlota Torrents rebla el clau sobre aquest tema, no tot és culpa d'Espanya, aquí també ens hem de fer mirar moltes coses que no responen a manca de diners sinó més aviat de sensibilitat a l'entorn de la cultura i la cultureta, i en les quals en lloc d'anar endavant més aviat anem cap enrere. Comparar l'espai informatiu sobre l'acte amb el que es va dedicar al Planeta en els nostres mitjans fa pena. Per no parlar de la promoció de llibres d'autors castellans en programes catalans, que estaria molt bé si no fos que la desproporció és una mica escandalosa. En música, si fa o no fa.


4 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

touche ¡ salut

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

A vegades voler ser massa demòcrata, és a dir, respectar tothom i parlar de tothom, passa per acabar no parlant de la gent de casa, amb el greuge, aquest sí, del que això suposa.

Júlia ha dit...

Miquel, així anem.

Júlia ha dit...

Teresa, si encara fos una cosa de respecte, mira, no em queixaria tant, però em temo que és més aviat cosa de mercats i de grans grups editorials, és parla molt més a TV3 del Planeta que no pas del Sant Jordi.