22.3.11

Activitats per al dimecres, 23 de març

Aquests dies m'arriben un munt de convocatòries de tota mena d'actes diversos i de presentacions de llibres. Per si són de l'interès dels visitants de La Panxa del Bou, em faré ressò d'un parell que s'esdevindran demà mateix.






Demà, dimecres, es descobreix una placa que recupera el nom de Platja del Somorrostro, després d'una tasca de sensibilització i difusió per part de tot un equip de persones de diferents àmbits, en concret: Mercè Tatjer, Alonso Carnicer, Sara Grimal, Oriol Granados, Custodia Moreno, José Molina, Jordi Giró i Rafel Usero.


Copio el text de l'email que m'han fet arribar que indica on i com se celebrarà aquest acte:




Demà dimecres, dia 23 de març,  a les 11.30 del matí, es descobrirà la placa amb el nom de "Platja del Somorrostro"  i s'anunciarà la futura col·locació de diversos elements commemoratius dels barris de barraques de Barcelona. Serà a la rampa que baixa a la platja des del Passeig Marítim de la Barceloneta, prop de l'Hospital del Mar i davant de l'edifici del Parc de Recerca Biomèdica...





Al vespre, al Pati Mànning (Montalegre, 7), a les 19:30, es presentarà el llibre Retrato Electoral de Catalunya (1980-2010), de Carles Castro, periodista i professor de la Universitat Pompeu Fabra. El presentaran Josep Antich, director de La Vanguardia, Lluís Corominas, de CIU I José Zaragoza, del PSC, a més del mateix autor. El llibre l'ha publicat l'Editorial Episteme.



2 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

vols dir quer no acabaràs estresada amb tantes activitats. De mestre potser treballaves menys. . .

Júlia ha dit...

Confesso que no puc anar a cap d'aquestes dues activitats pel fet que en tinc unes altres de programades, Francesc, més personals i intransferibles, però les he penjat ja que em semblen interessants.

Efectivament, m'està passant una cosa així.