16.11.11

PARLEM AMB...



Demà, dijous, 17 de novembre, a les 19:00, 





6 comentaris:

Olga Xirinacs ha dit...

"El clar país", molt bona traducció de "Le plat pays", és una companyia excel·lent per a una bona lectura de "La cendra dels anys"; aquells anys entre enyorats i tràgics de les persones que hi van viure, i que tu, Júlia, has sabut fer tan acostades i entranyables per a nosaltres.

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Trobo una pràctica molt encertada parlar amb els autors/res dels llibres. Qui millor...

Júlia ha dit...

Olga, van fer una gran versió, crec que tots la recordem, fa poc Núria Feliu quan va fer l'acte del Liceu també la va cantar. Gràcies a aquesta versió vaig conèixer Jacques Brel. Els Emilis Vendrell, pare i fill, han estat injustament oblidats i també Joan Argenté, autor d'aquesta lletra, no és tan conegut com caldria, coses del país, què t'haig de dir dir que no sàpigues...

Júlia ha dit...

Teresa, crec que passarem una bona estona, la Sílvia també és una molt bona autora no tan coneguda com mereix. I una gran persona.

GLÒRIA ha dit...

ja ens en faràs cinc cèntims, Júlia!

Júlia ha dit...

Ha anat molt bé, Glòria, la Sílvia és una magnífica 'interlocutora', llàstima que l'assistència ha estat minoritària, potser perquè ja he fet unes quantes presentacions. Difondre el que fas més enllà dels coneguts és avui molt difícil sense el suport dels mitjans convencionals però, vaja, què hi farem. Un gran vespre!!!