7.12.23

PROPOSTES VINTAGE PER A UN CLUB DE LECTURA SOBRE TEMES D'ACTUALITAT

 

















Un primer recull, des del meu imaginari sentimental i pedagògic. El de Holt encara és dels meus preferits, fracàs de l'escola i no pas 'fracàs escolar', per cert.

4 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Fracàs de pares i ensenyants?

Anònim ha dit...

què va, tothom fa el que pot el millor que sap, en tot cas fracas politica pedagogica(júlia)

Montse Franch ha dit...

Aquest últim govern de la Generalitat, ha estat desastrós per els alumnes i ensenyants. Sobretot a la besant de Cicles formatius, mig subvencionats, mig de pagament, a on arriben alumnes de 16 anys que no saben pràcticament llegir.
Algunes direccions d’aquests centres, que porten, anys i anys exercint, ja els hi va be , per exemple; cicles de Restauració , reben subvenció de la Generalitat i diners dels pares i alhora son má d’obre gratuïta als restaurants dels Centres. No tots serán així ,pero….., falla la inspecció del Departament tant a les admissions- demanar uns mínims coneixements- con durant tot el curs, pressionant als docents, per tal d’aprovar a tothom i SOBRETOT que no marxi ningú, perquè es perd la subvenció.

Júlia ha dit...

Cert, Montse, però molts problemes venen de lluny, el pitjor és que els que menys opinen son els mestres i els professors. I s'ha anat empitjorant, ara serà difícil redreçar-ho, massa gent vivint 'de la pedagogia' i de fer volar fum.