4.11.19

EL PARC I LES OMBRES, NOVA NOVEL·LA



He publicat una nova novel·la que feia algun temps que tenia acabada, gràcies a un cúmul de casualitats i a l'Editorial Stonberg, que ha confiat en el llibre.

Aquest dijous, dia 7 de novembre, faré la primera presentació, a la Biblioteca Francesca Bonnemaison. Pel desembre, el dia 10, un dimarts, faré la segona, al meu barri, el Poble-sec, a la Biblioteca Francesc Boix.



Per a la primera presentació comptaré amb Montserrat Galícia, amiga i escriptora. I per la segona, amb una altra amiga i escriptora, Sílvia Romero.

Podria dir que aquest llibre és una novel·la d'enjòlit, hi ha un crim per esbrinar, dues persones que tafanegen i tota una sèrie de possibles sospitosos. Però jo crec que va molt més enllà, hi convergeixen molts temes, el racisme, els prejudicis, les diferències socials, el ressentiment dels marginats, el pes d'un passat no resolt, la campana de vidre (manllevo el terme del títol de la recent novel·la de Francesc Fontbona), en la qual viu una gran part de la societat ben peixada i, fins i tot, una bona part de la que es vol creure classe mitjana.

Hi trobareu referències a personatges i situacions d'altres llibres meus. El llibre,  tal i com està la distribució avui, el podreu trobar demanant-lo directament a l'Editorial, o sol·licitant al vostre llibreter o llibretera que el demanin allà mateix, o bé a les petites llibreries del Poble-sec, com l'entranyable NITUS.




6 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Enhorabona! a comprarla ja! Si no la trobo a Sabadell, quan vagi a BCN segur que a la Cetral la trobaré.

Chiloé ha dit...

Mi enhorabuena, Júlia. De ninguna manera me lo voy a perder.

Júlia ha dit...

El millor, si hi teniu interès, és que d'alguna llibreria coneguda el demanin directament a l'Editorial, venen força segons demanda, més que no pas deixant llibres als comerços.

Tot Barcelona ha dit...

Esperaré a que la presentes en el barrio
Salut y enhorabuena

Cinefilia ha dit...

Dijous no podré venir a la presentació, Júlia, però intentaré no perdre-me-la el 10 de desembre quan la facis al teu barri. En tot cas, enhorabona pel llibre.

Fins aviat!
Juan

Júlia ha dit...

No us preocupeu, ja hi haurà més ocasions.