22.4.24

SANT JORDI, 2024, A NIVELL PERSONAL


Demà, Sant Jordi. Muntanyes de gent, muntanyes de llibres, muntanyes de roses, la gran majoria, sense olor destacat. Malgrat tot faré el meu volt literari. Pel matí he quedat amb una de les meves amigues escriptores, Montserrat Galícia, que ha publicat un llibre sobre òpera a Stonberg. Esmorzarem plegades i anirem a la parada de l'editorial Stonberg una estona.


El llibre ja es va presentar al meu barri i els coneguts i saludats ja el tenen. Tinc la sort de comptar amb una altra amiga escriptora, Sílvia Romero, que també ha publicat fa poc una novel·la, ha tingut el detall  d'inserir un comentari sobre ell a un programa literari que fa a Ràdio Sant Celoni. La Sílvia també em va presentar les 'Velles postals...', a la biblioteca del Poble-sec i me'n va fer un molt bon comentaria al blog 'Llegir.cat'. 

https://www.llegir.cat/2023/12/critica-velles-postals-acolorides-a-ma-de-julia-costa/

Per la tarda aniré a xerrar i, se suposa, signar llibres, a la Plaça del Molino o de la Bella Dorita. Allà hi portarè alguns altres llibres meus. Sant Jordi és un dia que em produeix sentiments ambivalents, com tantes dates i tantes coses. Malgrat tot, és com Nadal, s'ha de celebrar encara que pertanyis a la legió literària de les escriptores minoritàries que, de moment, tot just han entrevistat a les ràdios locals de barris i pobles.

4 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

Et desitjo que signes molts, ja et vaig comentar, en una ocasió, que m'agrada la teva poesia.
Per poc que pugui donaré una volta per Barcelona. El tren em deixa a Passeig de Gràcia, així que Rambla de Catalunya és segur que la passegi.
Parlant amb la gent de l'Ateneu se m'ha comentat que aquest any no paren taula. Hi ha, pel que sembla, un problema entre ells i les editorials, a les quals volen fer pagar per posar-les segons en què lloc preferent, suposo que ho diran per les Rambles.
Així que els escriptors de l'ACEC hauran d'anar amb les seves respectives editorials, si és que aquestes paguen la taula, suposo, però ja et dic que l'Ateneu no posa la que sempre havia posat per als seus escriptors associats a la Plaça Villa de Madrid.
Salut i bones firmes ¡

Júlia ha dit...

Gràcies, Miquel!

Francesc Puigcarbó ha dit...

Que signis molt, ha dit la Mònica Usart que al matí no plourà i una mica si a la tarda.

A Signar a tota bufa.

Júlia ha dit...

No crec pas que signi gaire, he, he