19.2.21

EN TOMEU VALENT COMENÇA A CAVALCAR



Com ja he comentat en alguna altra entrada he publicat un nou llibre amb l'Editorial Stonberg. És una novel·la amb rerefons històric que segueix la vida d'un personatge, aquest Tomeu Valent del títol, al llarg del segle XIX, des del seu naixement a Barcelona, durant la febre groga, fins a la seva mort, a França, durant la tercera meitat del segle. 

A causa de les circumstàncies les presentacions hauran de ser online. La primera serà dimarts proper, 23 de febrer, a les set del vespre. 

Hi ha persones que m'han preguntat sobre on es pot trobar el llibre. De moment el millor és demanar-lo directament a l'editorial, ja sigui personalment o a través d'alguna llibreria. També el podeu trobar a Amazon.

Per a la gent del barri del Poble-sec i rodalies, o per als qui es vulguin acostar al meu barri, en tindran sempre a la Papereria Llibreria Nitus, del carrer de Blai, metro Paral·lel.

https://www.papererianitusonline.com/cat/

Podeu saber més coses sobre el llibre, llegir-ne un fragment, o comprar-lo, 

a la web de l'editorial.


Per motius obvis no podré escriure les dedicatòries habituals, si a algú li fa gràcia li puc escriure, escanejar i enviar per email. Els qui els compreu a la Nitus, si voleu em poden avisar i amb molt de gust us el dedico.


Dades de l'enllaç a la presentació: